Izsuševanje kapilarne vlage iz zidu s sistemom Drymat  – rešitev s prihodnostjo


Da bi preverili uspešnost delovanja sistema Drymat, ne potrebujete merilnikov ali strokovnega znanja. Preprosto boste lahko občutili, kako se je ozračje v sobi izboljšalo.  
Vendar pa se pri preverjanju uspešnosti delovanja ne zanašamo zgolj na subjektivno občutenje, temveč objektivno preverjamo napredovanje izsuševanja, tako med, kot tudi po določenem obdobju izsuševanja. S konkretnimi vrednostmi v odstotkih vam pokažemo, koliko vlage smo odstranili iz strukture stavbe. O kakšni količini vlage je govora, si najlažje predstavljamo, če vemo, da lahko prepojeno zidovje vsebuje tudi do 450 litrov vode na m³.

Da bi pridobljeno kakovost bivanja in življenja ohranili na dolgi rok, je sistem Drymat od sedaj naprej sestavni del poslopja in brez servisiranja deluje naprej. Vlaga in soli se ne morejo ponovno iz  tal razširiti na zidovje – bakterije, glive in alge pa ne morejo tvoriti kolonij. Vaša hiša ostane suha.

Vzdržljivost

V vzdržljivostnnem testu smo simulirali približno 300.000 obratovalnih ur (= 30+ let) delovanja naprave. Dolgotrajna vzdržljivost sistema Drymat je bila dokazana.