Ne potrebujemo nič drugega, kot luknjo za zidni vložek in vtičnico.


Klasična naprava Drymat


Z analizo po Wennerjevi metodi natančno določimo, koliko vlage je prisotno in kakšna tveganja lahko na osnovi tega pričakujemo. Napravo pritrdimo na steno v bivalnem prostoru in jo vključimo v električno vtičnico – to je vse!


Napredna naprava Drymat  sM 2030 Eo+


Z analizo po Wennerjevi metodi natančno določimo, koliko vlage je prisotno in kakšna tveganja lahko na osnovi tega pričakujemo. Od tega je odvisno, kakšno napetost je potrebno uporabiti za odstranitev kapilarne vlage. Vsekakor pa delovanje ostane v območju nizke napetosti, ki je primerljiva z avtomobilskim akumulatorjem. Zato ob delovanju naprave Drymat ni govora o elektronski onesnaženosti.  
Razen tega pa za natančno namestitev elektrod v zidovje upoštevamo še druge meritve, med drugim temperaturo sten ter prostora in relativno vlažnost zraka. Sistem Drymat® ostane v vaši hiši tudi po obdobju izsuševanja in nenehno deluje kot dolgoročna zaščita pred vlažnostjo. Iz tega razloga ob montaži uporabljamo izključno najkakovostnejše, dolgo obstojne elektrode, narejene iz titana in bakra – najboljše kar lahko za vas na trgu dobimo.
Celotna elektronika sistema Drymat sM 2030 Eo+ se nahaja v majhnem, kompaktnem plastičnem ohišju. Napravo pritrdimo na steno v kleti in jo vključimo v električno vtičnico – to je vse!

Osnovna šola Ivana Kavčiča Izlake

Upravna enota Mestne občine Kamnik

Skosal s.p. - Montaža naprave Drymat na Mestni občini Kamnik

 Skosal s.p. - Notranjost s prikazom montirane naprave Drymat na Mestni občini Kamnik

Mestna občina Piran

Montaža naprave Drymat na Mestni občini Piran - Skosal s.p.

Več kot 300 stanovanjskih hiš širom Slovenije

Za vas smo dosegljivi vsak dan med 8. in 18. uro.

T: 035718748
G: 041638861

 Kontakt-Drymat-naprave-Slovenija

Drymat Slovenija

Prvi brezžični izsuševalci vlage v Sloveniji. Znebite se vlage za vselej z enostavno montažo naprave Drymat v vaš prostor.

V Sloveniji nam zaupa že več kot 300 zadovoljnih uporabnikov.

Vzdržljivost

V vzdržljivostnnem testu smo simulirali približno 300.000 obratovalnih ur (= 30+ let) delovanja naprave. Dolgotrajna vzdržljivost sistema Drymat je bila dokazana.