Vlažna klet? Plesen? Voda v kleti? Drymat ponuja odgovore in vam priskoči na pomoč.

Največja možnost za uspeh, brez tveganja – kako je pri izsuševanju vlage iz zidov to sploh mogoče?


Izsuševanje zidovja z elektrofizikalnim postopkom z namestitvijo elektrod* na zidovje je znanstveno priznan, izredno učinkovit in ljudem ter strukturi zgradbe popolnoma neškodljiv postopek. Več o delovanju naprave pa si lahko ogledate v našem predstavitvenem videu (glej spodaj).

Če povzamemo, gre za preusmeritev polarnosti električnega polja v zidovju, kar preprečuje vertikalno rast vlage, saj jo "preusmeri" nazaj v tla. Tako bodo zid, medkrovje in tla v kleti ponovno suha. Hkrati s tem postopkom poteka tudi aktivno razsoljevanje. Ob elektrofizikalnem izsuševanju se hkrati tvori atomski kisik, ki zavira razvoj gliv, bakterij in alg.

Sistem Drymat individualno prilagodimo specifičnim okoliščinam in zahtevam vsakega objekta. Postopek izsuševanja redno spremljamo in ga po potrebi prilagajamo.

Sušenje praviloma zaključimo v 3 do 12 mesecih, s čimer se povrne ugodno bivalno okolje, stroški ogrevanja pa se zmanjšajo tudi do 65 %. Sistem Drymat®, kot tudi vsi postopki v povezavi z njegovim delovanjem, so priznani s certifikatom Euras Cert ISO 9001.

Podrobne informacije o standardu ÖNORM 3355-2 lahko preberete tukaj: ÖNORM 3355-2

* Anode, ki jih uporabljamo, so prevlečene s plemenito kovino, kot je na primer platina. S tem je zagotovljena zelo dolga uporaba (elektroliti/zidovje). Tako lahko govorimo o razpolovni dobi do 100 let.

Osnovna šola Ivana Kavčiča Izlake

Upravna enota Mestne občine Kamnik

Skosal s.p. - Montaža naprave Drymat na Mestni občini Kamnik

 Skosal s.p. - Notranjost s prikazom montirane naprave Drymat na Mestni občini Kamnik

Mestna občina Piran

Montaža naprave Drymat na Mestni občini Piran - Skosal s.p.

Več kot 300 stanovanjskih hiš širom Slovenije

Za vas smo dosegljivi vsak dan med 8. in 18. uro.

T: 035718748
G: 041638861

 Kontakt-Drymat-naprave-Slovenija

Drymat Slovenija

Prvi brezžični izsuševalci vlage v Sloveniji. Znebite se vlage za vselej z enostavno montažo naprave Drymat v vaš prostor.

V Sloveniji nam zaupa že več kot 300 zadovoljnih uporabnikov.

Vzdržljivost

V vzdržljivostnnem testu smo simulirali približno 300.000 obratovalnih ur (= 30+ let) delovanja naprave. Dolgotrajna vzdržljivost sistema Drymat je bila dokazana.